Molt soroll per no res

‘Molt soroll per no res’, de William Shakespeare
Cia. Les Antonietes Teatre
Del 13 al 16 de gener
Sala Abaco
Dijous a dissabte, 21.15 h
Diumenge, 19.15 h

Entrada 12€
Amics de la Nau Ivanow 10€

Direcció: Oriol Tarrasón
Ajudant de direcció: Jorge Gallardo
Repartiment: Bernat Quintana, Sergi Torrecilla, Guillem Gefaëll, Mireia Illamola, Bàrbara Roig, Pep Ambròs, Maria Ibars, Annabel Castan
Traducció:
Salvador Oliva
Disseny d’escenografia: Xesca Salvà
Disseny de vestuari: Les Antonietes Teatre
Disseny gràfic: Assad Kassab

SINOPSI
Els joves enamorats Hero i Claudi han de casar-se en una setmana. Per passar el temps planegen amb Don Pere, príncep d’Aragó, col·locar una "trampa amorosa” a Benedicte, un confés tirà de les dones, i Beatriu, la seva enèrgica enemiga. Mentrestant, Don Joan, el germà bastard del príncep Pere, gelós del seu poder i del seu afecte cap a Claudi, conspirarà per destruir el casament entre Hero i el seu enamorat.
En aquesta història les cares esdeven màscares i la veritat es converteix en engany i fa que tothom quedi enredat en les seves pròpies manipulacions. Finalment, l’amor triomfarà, les preguntes sobre la veritat i la identitat es revelaran, i tothom es preguntarà amb un somriure si, de fet, tot plegat, no ha estat molt soroll per no res.

Cia. Les Antonietes Teatre
L
es Antonietes Teatre és una productora i companyia de teatre fundada per Annabel Castan i Maria Ibars. L’objectiu és difondre la cultura mitjançant les arts escèniques. Els seus preceptes artístics són conferir espectacles de qualitat, artísticament suggerents i amb el rigor de comunicar un missatge clar i contundent als espectadors.
La seva feina es basa en el treball d’equip, en l’esforç, la perseverança, l’honestedat i la coneixença minuciosa del que es vol explicar sobre un escenari.
Les Antonietes Teatre neix com a productora amb l’espectacle L’aigua, adaptació teatral de les narracions curtes de Jesús Moncada sota la direcció de Xicu Masó. Amb la col·laboració de l’ICIC i la coproducció amb el centre d’arts escèniques de Terrassa (CAET), L’aigua ha fet temporada a Terrassa, ha participat en el Festival de Temporada Alta de Girona, Teatre de Salt, ha fet temporada a Barcelona a la Sala Muntaner i gràcies a la gran rebuda del públic i la crítica es continuen fent representacions de l’espectacle.
El 2009 estrenen El mal de la Joventut, de Ferdinand Brückner, i han fet temporada a la Sala Muntaner de Barcelona, amb el suport de l’Institut Goethe, IMAC, ICIC, Institut d’Estudis Catalans, Institut d’Estudis Ilerdencs, Imaginalia, Nau Ivanow i l’Institut del Teatre.

Durada: 1h 30m
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

[www.lesantonietes.blogspot.com
[www.lesantonietes.com
Producció executiva: Les Antonietes Teatre, SL

Comparteix