‘Al sud del sud’, de Josep Pere Peyró

‘Al sud del sud’, de Josep Pere Peyró
Cia. La invenció
Del 10 al 21 de febrer
Sala Abaco
De dimecres a dissabte, 20.30h
Diumenge, 19h

Entrada 15€
Amics d
e la Nau Ivanow 9€


‘Al sud del sud’, de Josep Pere Peyró


"Deu anys de feina han servit sols per fer un petit forat per on guaitar a l’Àfrica; un forat en forma de tetralogia que agrupa les obres: Les portes del cel, El cel massa baix, La tanca i La mirada. Espantats per la immensitat de la visió, hem apamat el territori per disminuir-lo, a la mesura de les nostres possibilitats, de les possibilitats d’una companyia de teatre petita, independent i agosarada.

 

Per fer possible l’aventura, en aquests deu anys, als professionals i creatius d’aquí, s’hi han incorporat artistes del Marroc, del Senegal, del Camerun, de Costa d’Ivori, de Guinea Equatorial, i cridats per les seves arrels africanes, actrius i actors de Cuba, Veneçuela i de la Martinica.

 

Catorze institucions han fet possible la producció i la gira de les obres, que han visitat una dotzena de països amb més de quatre-centes representacions. Hem estat premiats i denunciats, les nostres actuacions han acabat aplaudides i discutides, arribats a la fi del cap, d’un cap de corda llarga que d’altres continuaran, donem les gràcies a tots els que ens heu acompanyat i heu ajudat a fer realitat un projecte artístic que ara arriba al seu final."


Josep Pere Peyró


Durada: 1h 45′ aprox.
Venda d’entrades:
Telentrada i 1h abans a taquilla


[www.invencio.cat

 

Comparteix