CÀPSULES DO NAU IVANOW – COMPANYIES EN RESIDÈNCIA

La Nau Ivanow posa una especial atenció al suport a les joves companyies i a projectes culturals que inicien la seva activitat, essent una línia prioritària. Les residències de la Nau Ivanow volen donar resposta a les dificultats d’aquests creadors per accedir a espais de treball i d’assaig des d’on poder engegar projectes.

Les residències se centren en el treball d’assaig i producció d’un espectacle, així com en el treball de gestió i el dia a dia de l’activitat de tot tipus de projectes culturals. La residència d’assaig, enfocada a les arts escèniques, ofereix a companyies emergents l’espai i els recursos tècnics necessaris per a l’assaig i producció del seu projecte escènic. La residència tècnica al teatre de la Nau Ivanow facilita a les companyies de teatre un espai on poder acabar el procés de creació dels seus espectacles. La residència al Viver de Creadors ofereix l’espai de treball necessari a creadors i professionals de la cultura que es troben en la fase inicial de creació d’un projecte o empresa cultural per tal que hi desenvolupin la seva activitat. La residència creativa vol facilitar l’accés de col·lectius artístics a un espai laboratori on treballar l’àmbit més creatiu del projecte, és a dir, la idea i el seu desenvolupament.

Mitjançant el que anomenem Càpsules DO Nau Ivanow volem presentar de més a prop tots els processos que duen a terme les companyies que passen per la Nau Ivanow, fer visible tota aquesta feina i mostrar el treball que hi ha darrere de la creació.

Cinquena càpsula DO Nau Ivanow: Eduardo Telletxea, director de l’espectacle Esfèric, de la companyia Aboon Teatre, en residència a la Nau Ivanow.

 

 

 

 

 

Quarta càpsula DO Nau Ivanow: Adrian Devant ens parla del seu primer projecte en residència a la Nau, Truco als meus germans, que es podrà veure a la Nau Ivanow del 17 al 20 de setembre.

 

 

 

 

 

Tercera càpsula DO Nau Ivanow: la cia Nothing Teatre ens parla del seu projecte en residència a la Nau, Potser, a partir de Yes, peut-être, de Marguerite Duras, i que es podrà veure a la Nau Ivanow el 29 i 30 d’abril.

 

 

 

 

 

Segona càpsula DO Nau Ivanow: Jordi Casanovas ens explica com ha estat el seu pas per la Nau, tot preparant el seu proper espectacle Vilafranca.

 

 

 

 

 

 

La primera càpsula és de l’espectacle Girasomnis, creat 100% a la Nau Ivanow.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix